A legjobb étrend az egészségre és a környezetre.

Az amerikai táplálkozási és táplálkozási Akadémia Táplálkozási szakértői szerint a vegetáriánus étrend a legjobb módja az egészség és a környezet számára. A szakemberek hangsúlyozták, az új nyilatkozatot (December 2016) a vegetáriánusok pedig kifejti, hogy egy vegetáriánus, vegán étrend csökkenti, mint a nem-vegetáriánus étrend képezi, beleértve az Elhízás, valamint a szívbetegség, a cukorbetegség, valamint a rák megelőzhető, ezért legjobb Gyermekkori tudatosítani kell.

Vegetáriánus étrend-legjobb gyermekkorban

American Academy of Nutrition and Dietetetics, az egyik legnagyobb szervezet az élelmiszer-és táplálkozási szakemberek, megjelent 1. 2016 decembere frissítse véleményét a vegetáriánus étrend formáiról a táplálkozási és táplálkozási Akadémia folyóiratában. Ez többek között azt jelenti, hogy a jól megtervezett vegetáriánus vagy vegán étrend az élet minden szakaszában alkalmas, és ha ezeket az étrendeket gyermekkorban gyakorolják, csak ez az intézkedés csökkentheti a krónikus betegségek kockázatát a későbbi életben.

Vegetáriánus étrend – jobb az egészségnek és a környezetnek

Ezen kívül, a Vandana Sheth, Titkára az Akadémia, amely magában foglalja a mintegy 70,000 tagjainak a körök a dietetikusok, dietetikus, dietetikusok, valamint táplálkozási – nem lehet alacsonyabb, növényi étrend, nagyon tiszta, fenntartható étrend-mint a formája, amely gazdag állati eredetű termékek, mert az a forma, a vegetáriánus étrend, például az üvegházhatású gázok kibocsátása 50% – át. Vegetáriánus nem egyenlő a vegetáriánus. Németországban a lakosság körülbelül 10% – a vegetáriánus, több mint 1% – A Vega. Az USA-ban ez csak 3,3 százaléka a felnőttek, szerint a 2016 felmérés a vegetáriánus erőforrás csoport.

A “vegetáriánusok” között, mellesleg, nem csak egy fajta élelmiszer, amelyben csak nem eszik húst, baromfit, halat. Vannak azonban olyan sok különböző formája a vegetáriánus étrend, mint ezek: A Lacto-vegetáriánusok nem esznek húst, halat vagy tojást, hanem tejtermékekhez folyamodnak. A legtöbb vegetáriánus méz-és más méhtermékeket eszik, de a vegánokat nem.
Az Ovo-lacto-vegetáriánusok tojást és tejtermékeket esznek, de nem karajt és halat. Ovo-vegetáriánusok esznek tojást, de tejtermékek nélkül, természetesen hús és hal nélkül.

A vegák egyáltalán nem esznek állati terméket

Mind a négy megnevezett formái van lehetőség nyers élelmiszer. Ebben az esetben, akkor enni a kiválasztott élelmiszer csak nyers formában, így nem meleg 42 fok felett. Így ovo-lacto vegetáriánus eszik csak tejtermékek nyers tej. A tojást is nyersen fogyasztják. Számos tanulmány már azonosította a növényi alapú étrend egészségügyi előnyeit. Ezek közé tartozik mindenekelőtt a túlsúly és a cukorbetegség alacsonyabb kockázata. De néhány rákkockázat és kardiovaszkuláris kockázat is csökkenthető a növényi élelmiszerek fokozott elhelyezésével.

Most egy vegetáriánus vagy vega diéta minden bizonnyal nem automatikusan egészséges mindkét módon. Lehet enni nagyon egészségtelen, szinte bármilyen étrendi irányba, ezért egy vegetáriánus vagy vegetáriánus étrend. Mert, például, aki eszik cukor, fehér liszt és chips, bár vegetáriánus, de nem túl egészséges.

A cukorbetegség kockázata 62 százalékkal csökken a növényi alapú étrend

Az Akadémia új véleményéért – amelyet Dr. Susan Levine küldött a Washington D. C.-I fizikusok bizottságától-az Akadémia számos tanulmányt kért egy növény-vagy növényalapú étrend lehetséges egészségügyi és környezeti hatásairól. Az akadémiai szerzők például azt írják, hogy a növényi alapú étrend 35 százalékkal csökkentheti a prosztatarák kockázatát, és a rák kialakulásának kockázatát-függetlenül attól, hogy melyik az – 18 százalékkal csökken, ha növényi alapú étrendet eszik. Az Akadémia szerint a szívroham kockázata 32 százalékkal csökken, a szívbetegség kockázata-10-29 százalékkal, a cukorbetegség kockázata-62 százalékkal.

Azok az emberek, akik vegetáriánus vagy vegán, “Shet mondja,” alapvetően van egy alacsonyabb BMI (így kevésbé valószínű, hogy túlsúlyos), egészségesebb vérnyomás és a vércukorszint, kevesebb krónikus gyulladás, és alacsonyabb koleszterin, mint a nem vegetáriánus emberek.” Vegetáriánus ételek-étkezési tervek. Bárki, aki vegetáriánus vagy vega étrendre akarja változtatni az étrendjét, de nem tudja pontosan, hogyan kell azt csinálni, könnyen áttérhet egy holisztikus dietetikus étrendre, és létrehozhat egy egyedi táplálkozási tervet, amely biztosítja az összes tápanyagot és létfontosságú anyagot, és a meghatározott egészségügyi célokhoz vezethet. Itt találhat javaslatokat az ízletes vegetáriánus ételekre, valamint a teljes étkezési tervekre: vegán étkezési terv vagy itt: vegán, alacsony szénhidráttartalmú étkezési terv