Ez történik a testben, ha nem eszel húst.

Hús ide vagy oda, ez a kérdés

A kérdés, ami szétszakítja a társadalmat és a vegetarianizmussal szembeni ellenzéket. Alaposan megvizsgáltuk, mi történik, ha eltávolítjuk a húst az étkeztetési tervből. A húsmentes étrend előnyeit aligha kell hangsúlyoznunk ezekben a napokban. Vagy fordítva: még az Egészségügyi Világszervezet (who) is figyelmeztet a húsfogyasztásra, különösen a vörös és feldolgozott húsra.

Bebizonyosodott, hogy rákkeltő hatású

Egy friss tanulmány szerint az Országos onkológiai Intézet az Egyesült Államok megállapította, hogy a fogyasztás társul egy óriási kilenc betegségek: rák, szív-vagy légúti betegségek, stroke, cukorbetegség, fertőzések, Alzheimer-kór, illetve máj -, illetve vesebetegségben szenved. Vegetáriánus étrend-jobb, mint a gyógyszer Ezért az amerikai Dietetikus Akadémia következtetése a következő: a vegetáriánus táplálkozási formák mind az egészség, mind a környezet védelmét szolgálják. És így olvasod az akadémiai újságban az utolsó mondatot:: Lehet kapni egy növényi alapú étrend, vagy hatásuk, mint egy tabletta egy dobozban, egy recept, nem fogja fejleszteni ezt a keveréket egyik napról a másikra egy kasszasiker, mivel a növény-alapú étrend biztosítja az emberi test annyi energiát a bolygónkon, és egyidejűleg elszívja olyan kevés energiát.” Milyen más gyógyszer javítja olyan jól az anyagcserét, csökkenti a vérnyomást olyan egyenletesen, így tartósan stabilizálja a vércukorszintet, és meggyőzően csökkenti a szív-és érrendszeri betegségek és a cukorbetegség kockázatát, mint a vegetáriánus és vegán étrend?” Ha egy növényalapú étrendben egy átfogó táplálkozási és életbevágó étrendet szeretne, itt van az információ, amire szüksége van: 14 szabály az egészséges vegán étrendre.

Holisztikus táplálkozási szakértőként tanult.

Egészséges megenni a szenvedélyed? Szereted a sügért, a természetes diétát? Szeretné holisztikus szemszögből megérteni az ételünk és egészségünk közötti kapcsolatot? Nem akar mást tenni, mint az egészségről és táplálkozásról szerzett tudását a szakmájában? A naturopathia Akadémiája 12-18 hónapig képez ki olyan embereket, mint te, holisztikus egészségügyi tanácsadóként. Ha többet szeretne megtudni a távolságtanulásról a naturopathia Akadémián, itt megtudhat minden részletet, valamint visszajelzést a jelenlegi és korábbi résztvevőktől. Növényi táplálkozás-a legjobb az összes formában a táplálkozás a környezet számára. Ezen kívül a környezetre gyakorolt előnyökről nem feledkezünk meg. Az Akadémia beszámol erről, hogy egy vegetáriánus étrend, amely csökkenti az üvegházhatást okozó gázok kibocsátását 29 százalékkal, a vegetáriánus étrend ezt 50 százalékkal. Ez azért van, mert a vegetáriánus étrendhez kevesebb víz, kevesebb fosszilis üzemanyag, kevesebb peszticid és kevesebb mesterséges műtrágya kell, mint a húsalapú és egyéb állati alapú étrendhez.

Vegyük például a babot

Ahhoz, hogy készítsen 1 kilogramm bab igényel 18-szor kevesebb Föld, 10-szer kevesebb víz, 9-szer kevesebb üzemanyag, 12-szer kevesebb műtrágya és 10-szer kevesebb peszticid, mint 1 kg marhahús. Ugyanakkor, a bab egy kiváló minőségű fehérjeforrás, amely is, hogy a hús feleslegessé szempontjából táplálkozás. Szerint a szerzők az Akadémia, segítenek a fiataloknak, hogy hozzon létre egy egészséges alapot a későbbi élet, mint egy vegetáriánus étrend az ő fiatal vezet az a tény, hogy a jövőben kevésbé valószínű, hogy szenvednek a krónikus betegségek. Az Akadémia szerzői ebben az összefüggésben olyan tanulmányokra mutatnak rá, amelyek azt mutatják, hogy a vegetáriánus ételeket fogyasztó gyermekek és serdülők sokkal kevésbé túlsúlyosak, mint a húsevő társaik. A vegetáriánus étrend előnye a gyermekkorban, különösen, hogy enni sok gyümölcsöt és zöldséget, hogy elfoglalják kevesebb édességet, kevesebb káros zsírok sós snack magad. Még ezek a tényezők önmagukban is egészségesebb fogakat, egészséges súlyt és kiváló phytochemicals ellátást eredményeznek.”